AIKATAULU:-MA -TO:-11.00-23.00, PE:-11.00-23.30, LA:-12.00-23.30, SU:-14.00-22.00
(Espanja)
Maku: Kuiva, raikas, hedelmäinen ja täyteläinen
Cheinin Blanc, Etelä-Afrikka
Maku: kuiva, runsas,kypsän hedelmäinen ja tamminen. Mausteisille ja rasvaisille annoksille
(Argentiina)
Maku: kuiva, raikas ja hapokas. Ananasta, mangoa ja sitrushedelmiä. LUOMU.
(Itävalta)
Maku: Tuoksussa mielyttävää kuiva mausteisuutta ja raikasta omenaisuutta. Mielyttävän hapokas ja hedelmäinen.
(Ranska)
Maku: Puolikuiva, hunajaisen mausteinen ja runsas. Oiva valinta tulisimmille annoksille.
(Saksa)
Maku: kuivahko, puhdaspiirteinen, Pirteän hapokas. Mineraalinen , persikkainen, sitruksinen ja raikkaan päärynäinen.
Cabernet Sauvignon (Espanja)
Maku: keskitäyteläinen, pehmeän mausteinen ja tamminen.Tuoksu hedelmäinen ja mielyttävä.
(Argentiina) Väri on tummanpunainen violetein vivahtein.
Maku: Täyteläinen ja pehmeä. Mustaherukkaa, suklaata ja mausteita. LUOMU.
(Usa)
Maku: Täyteläinen, lempeä, kypsän hedelmäinen ja mustaherukkainen. Mausteisille annoksille oiva kumppani.
(Bordeaux, Ranska)
Maku: Rypäleet: Merlot 70%, Cabernet Franc 30%. Marjaisia, mustaherukkainen, mausteinen, yrttinen ja tanniininen.
(Chile)
Maku: Keskitäyteläinen, monivivahteinen, hennon yrttinen ja hedelmäisen marjainen. LUOMU
(Italia)
Maku: Rypäleet: Corvina 70%, Rondinella 20%, Molinara 5%, muut 5%. Täyteläinen, mausteinen, makean yrttinen, lämmin, pitkä, klassikko.
Avoinna MA -TO:- 11.00 – 23.00, PE:-11.00 – 23.30, LA:-12.00 – 23.30, SU:-14.00 – 22.00
Keittiö sulkeutuu tuntia aikaisemmin kuin sulkemisaika.